An Lemmens


Over An Lemmens

In oktober 2007 maakte Lemmens de overstap naar de VMMa. Rond die tijd begon ze ook op radiozender Studio Brussel De Afrekening te presenteren. In het voorjaar van 2008 was Lemmens één van de quizmasters in VTM-programma De Grote Volksquiz. en presenteerde ze op 2BE de Vlaamse versie van het programma Lost In Tokyo. Tijdens de zomer van 2008 presenteerde Lemmens het festivalprogramma Festivalfever op 2BE en in het najaar nam ze de presentatie van het programma Topmodel over van Ingrid Seynhaeve.

Op 27 maart 2009 kreeg Lemmens bij de uitreiking van de Vlaamse Televisie Sterren de aanmoedigingsprijs Rijzende Ster uitgereikt door de Vlaamse Televisie Academie. In het najaar 2009 werd ze de copresentatrice van Dennis Weening in de talentenjacht So You Think You Can Dance, uitgezonden door VTM en RTL 5. Ook in 2010, 2011, 2012 en 2013 waren Lemmens en Weening te zien als presentatoren van dit programma.

In het voorjaar 2010 viel Lemmens op als deelnemer aan de danswedstrijd Sterren op de Dansvloer, waarin ze uiteindelijk de vijfde van de tien plaatsen behaalde. Vanaf september 2010 tot mei 2011 was ze het gezicht van het dagelijkse showbizzmagazine De dagshow op VTM. Op 25 februari 2011 kreeg Lemmens bij de uitreiking van de Vlaamse Televisie Sterren voor de tweede keer een prijs, ditmaal voor beste presentatrice.

Naast een nieuw seizoen van So You Think You Can Dance presenteerde Lemmens in het najaar 2011 ook de talentenjacht The Voice van Vlaanderen, wat haar in 2012 wederom de Vlaamse Televisie Ster voor beste presentatrice opleverde.

In de zomer van 2012 stopte Lemmens als presentatrice van De Afrekening op Studio Brussel, waarna ze een jaar lang niet meer op de radiozender te horen was. Vanaf september 2013 is ze er echter opnieuw aan de slag en presenteert ze er iedere werkdag het namiddagblok aan de zijde van Sam De Bruyn. Verder is ze dat najaar op VTM voor het vijfde seizoen op rij te zien als presentatrice van So You Think You Can Dance en werkt ze ook mee aan de komische programma's Funnymals en VTM Telefoneert. In het voorjaar 2014 presenteerde ze de inmiddels derde jaargang van The Voice van Vlaanderen.

In het najaar van 2014 is ze met Q-dj Kürt Rogiers begonnen het eerste seizoen van The Voice Kids te presenteren.
Sinds september 2015 presenteert Lemmens bij radiostation Qmusic. Ze is er elke zaterdagavond en zondagavond tussen 19 en 20 uur te horen in Weekend Special.